PASSBESKRIVNING

PASSBESKRIVNING

PILATES BOLL

Med bollen som redskap får man ett roligt träningspass för hela kroppen, speciellt tränar du upp bålstabilitet och rörlighet. Passar dig som är stel och orörlig.

 

MORGON PILATES

Starta dagen på topp. Skön och effektiv morgonträning. Du får energi som varar hela dagen. Vi tränar upp styrka, rörlighet och väcker kroppen på bästa sätt.

 

PILATES KOMBO

Pilates i alla dess olika former. Vi tränar med olika redskap elller bara med kroppen. Vi jobbar med pilatestekniken genom hela passet och tränar genom hela kroppen grundligt. Vi kan använda bollar, t-bow, hantlar, gummiband, foam roller, pilates magic ring och blanda intensiva utmanande övningar med mjuka sköna.

 

WEIGHTLATES 3D

Utmanande träningspass där vi vid varje övning tränar hela kroppen och flera muskelgrupper måste samarbeta. Det betyder att vi tränar stabilitet, rörlighet, koordination, balans, styrka och uthållighet på samma gång. Vi gör också pulshöjande övningar och avslutar med avslappning och andningsmeditation för att få ännu mer helhet.

 

PILATES RELAX (kommer snart)

Den här klassen är mjukare och mer anpassad. Vi tränar pilates i en liten grupp med övningar som stärker hela kroppen och är helt anpassade efter den egna kroppen. Vi tränar andningsövningar och avslappning.

 

PILATES LUNCH EXPRESS

Ett kortare intensivare pilates pass mitt på dagen. Stärker hela kroppen, fyller på med energi och minskar muskelspänning.

YIN YOGA

Stilla, långsam, enkel, avkopplande, samtidigt energigivande yoga som alla, oavsett tidigare erfarenhet kan utföra. Deltagare säger att de sover väldigt gott efter detta passet!

 

T-BOW YOGA NYHET!!

Dynamisk yoga träning där vi tränar flera yogastilar i ett skönt flöde med andning, mindfulträning och avslappning. Yogan görs med en T-BOW bräda som är formad efter ryggraden och ger support, stabilitet och stöd på många sätt. Resultatet blir en mer skonsam practice men också djupare stretch och mer effektfulla övningar.

 

YOGALATES

Här kombinerar vi det bästa från pilates med det bästa från yogan. Stark kärna, rörlighet, lugn, fokus, energi och återhämtning.

 

60 PLUS

Härliga träningspass för dig som är 60+ Vi tränar anpassad yoga och pilates. Stärker muskulaturen, gör roliga övningar för hela kroppen och själen. Pilates är så anpassningsbart, det spelar ingen roll vilken form du är i. Här tränar upp din rörlighet, styrka, balans i din egen takt med enkla, effektiva och framförallt skonsamma övningar som också gynnar cirkulation.

 

EASY MOVEMENT

Easy movements är också känt som ROSEN RÖRELSER. Träningsformen är utvecklat av en sjukgymnast i syfte att lindra värk, minska stress och öka rörlighet, rörelseglädje och välmående.

HUR BOKAR MAN?

Alla klasser, pass kan förbokas online. Vi lägger ut klasser periodsvis och det går att boka upp sig hela perioden om man vill. Det kan så klart förekommar avvikelser och uppdateringar under tiden. Det är alltid bra att förboka klasser. Förutom att boka online kan du också sms.a din bokning till 0706814534

 

BOKA DINA KLASSER HÄR

Öppettider

 

 

För medlemmar:

öppet alla dagar 04 - 24

 

Receptionen & Café | Drop-in:

måndag - fredag 11 - 18

Sandgärdsgatan 23. Växjö City

Mobil: (+46) 070 68 14 534

+(46) 0720 63 50 28

Email: info@wellnessattraction.se

 

GILLA OSS PÅ FACEBOOK

Copyright © All Rights Reserved