Recensioner

RECENSIONER / REFERENSER OM VÅR TRÄNING

PERSONLIG TRÄNING

"Kan verkligen rekommendera Sammy som personlig tränare. Han är helt suverän!!"

"Har aldrig tidigare varit i sån toppform som jag var i början av februari, efter några månader hos Sammy!!"

"jag lärde mig ett nytt sätt att tänka kring träning då jag en träffade en träningsguru i Växjö som heter Sammy Blessyn" D-Flex - sveriges första personliga tränare

PILATES

"Pilates är en mycket bra träning för hela kroppen. Min rygg har blivit mycket bättre med denna typ av träning. Mycket bra ledare."

"Mycket bra för min onda höft och stressade liv."

"Fantastiskt, jobbigt och avslappnande på samma gång. Känner mig helt lugn i hela kroppen efter ett pass. Svårt-roligt-underbart!"

"Underbar träning för hela kroppen även själen! Mjuk och anpassad efter var och en. ALLA kan vara med oavsett tidigare träning. Ingen är duktigare än någon annan. Allsidig och skonsam för leder och muskler, främst de som inte syns: speciellt bäcken och buk = stabil hållning och stark korsett"

 

 

RECENSIONER FRÅN FACEBOOK

 

"Jag har blivit beroende av de fantastiskta yoga och pilatesklasserna hos underbara Tine och uppmuntrar alla att testa! Bra för både kropp och själ! Sedan kompletterar jag min träning i det välutrustade gymmet en gång i veckan."

 

 

"Bästa gymet i Växjö🙂😃"

 

 

"Wellness Attraction är ett gym med stort urval av träning! Massa maskiner, träningspass, frivikter osv osv, här finns något för alla. Har du svårt att komma igång med träningen så finns möjlighet att hyra en PT, i reception finns kosttillskott och annat gott! Här finns något för alla som vill satsa på träningen helt enkelt, kom o se!"

"Ger mig styrka i kropp och själ."

WELLNESS ATTRACTION

 

Vi hjälper dig att skapa din nya

hälsosamma livsstil!

Öppettider

 

GYM & BASTU

ÖPPET ALLA DAGAR 04 - 24

för medlemmar

 

PILATES & PASS, GO VIRTUAL

RECEPTION

Drop-in träning

Butik & Café

måndag - fredag kl. 11 - 18

Kontakta oss:

Sandgärdsgatan 23, Växjö City

 

Email: info@wellnessattraction.se

(+46) 070 - 68 14 534

Copyright @ All Rights Reserved