VIRTUAL FITNESS

VIRTUAL FITNESS

VIRTUAL FITNESS I VÄXJÖ

VIRTUELLA KLASSER...The future of fitness


Vi  använder ett av världens ledande virtuella fitness system och kan därför ge dig den allra senaste träningen med världens främsta tränare och instruktörer när det passar dig.


VAD ÄR VIRTUELL FITNESS - FITNESS ON DEMAND

Virtuella klasser/ fitness on demand är förinspelade klasser som visas på en stor storbildsskärm. Det är en effektiv och flexibel lösning för att enklare hinna med sin träning och träna mer varierat.


Med FITNESS-ON-DEMAND väljer du själv vilket pass du vill träna, ställer in nivå, längd på pass och bäst av allt du väljer själv tid när passet ska börja.


Det finns också vissa förbokade virtuella klasser i olika kategorier och tider. Mer info om detta kommer snart.


Virtuell träning är ett bra alternativ de dagar du har svårt att hinna till ordinarie pass. Det är en bra introduktion för dig som vill prova på nya träningsformer. Kanske vill du träna med en instruktör och roliga pass men inte känner dig riktigt bekväm med att träna i stora grupper, då ger virtuella klasser dig utmärkta möjligheter.


Slipp stressen av att hinna.

Träna med de bästa tränarna från hela världen.

Bli mer effektiv i din träning.


Pass finns på engelska, svenska och spanska. Boka gärna tid för en introduktion om hur systemet fungerar för att lättare komma igång.

HUR BOKAR MAN?

Alla klasser, pass kan förbokas online. Du behöver inte vara medlem för att boka. Det går också bra att maila, ringa och sms:a. Virtuella pass kallas FITNESS ON DEMAND på bokningssidan.

VIRTUELLA KLASSER - FITNESS ON DEMAND


100-TALS PASS ATT VÄLJA MELLAN - NÄR DU VILL!


HÄR ÄR NÅGRA:


VIRTUAL BOXING


Gå rundor i skugg boxing high-intensity intervals &  'knockout round' på slutet. 30 minuter.. BRÄNN 600 KALORIER,


Förbättrar styrka, snabbhet och koordination. Bäst av allt...du fortsätter bränna kalorier 12 timmar efter passet!VIRTUAL PILATES OCH YOGA

Träna mer pilates och yoga. Utmanande och effektiva pass när det passar dig. 


30 pass CHALLENGE

"Efter 10 gånger känner du skillnad. Efter 20 pass ser du den. Efter 30 har du en helt ny kropp"      - Joseph Pilates

 


VIRTUAL BURN

Här hittar du pass som är utmanande och effektiva. Vi rekommenderar Mike Donavanik´s Total Body, Extreme Burn, Total ripped.

 


VIRTUAL CARDIO & DANCE

Doonyas dans pass lämnar du totalt svettig, energifylld och glad. Härlig träning för konditionen och förbränning. Det finns zumba pass och and andra roliga danspass för konditionen och förbränningen. Varför inte prova på 50 minuter Flamenco dans workout?VIRTUAL BARRE

Det finns stort urval av riktig utmanande barre pass. Grace, styrka, balans och form.

VÄLKOMMEN TILL

Sandgärdsgatan 23

i Växjö City


0720 - 63 50 28

070 - 68 14 534